Logo carte NL 2018 2

Ik kan u verzekeren... dat u bij ons goed verzekerd bent.

Uw makelaar in alle verzekeringen sinds 1990.

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Samenwerking met 37 maatschappijen.

PARTICULIEREN EN ALLE BEDRIJFSTAKKEN KMO.


We zijn een kostbare bondgenoot voor de bescherming van uw dierbaren en uw bezittingen. In de zeer concurrentiële markt van de verzekeringen, waarin men vaak zijn weg niet terugvindt, is het heel belangrijk beroep te kunnen doen op een specialist wiens nabijheid en kennis van zaken uw waarborg zijn op een goede verzekering.

Onafhankelijke raadgevers

Door onze onafhankelijkheid staan wij ook steeds aan ùw zijde bij een schadegeval. Een schadegeval is voor ons één van de mogelijkheden om onze meerwaarde voor u te bewijzen. Dankzij onze onafhankelijkheid, kunnen we u adviseren zonder argumenten pro de ene of de andere verzekeringsmaatschappij te moeten hanteren. Bovendien bieden we verzekeringen aan van meerdere verzekeringsmaatschappijen. We onderzoeken op de markt welke verzekeringsmaatschappij voor u een gedegen verzekering op maat heeft, rekening houdend met verschillende factoren waaronder de waarborgen, de prijs, de snelheid van de dossierafhandeling en uiteraard de aangepastheid aan de specifieke behoeften van uzelf, uw gezin of uw bedrijf.

Door Brocom erkend

Wij zijn ook Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar. Daardoor hebt u de garantie op een superieure kwaliteit van dienstverlening. Inderdaad, om het kwaliteitslabel van Brocom te kunnen dragen moet een verzekeringsmakelaar aan strikte eisen beantwoorden. U kan hier alles over lezen op de website van Brocom.

Makkelijk te bereiken

We zijn makkelijk bereikbaar via telefoon op het nummer 055/30 34 00, via fax op het nummer 055/30 34 10 en via e-mail op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Via deze website kan u ons ook snel en eenvoudig een vraag stelleneen offerte vragen of een schade aangeven.

Openingsuren

  • maandag , dinsdag & donderdag: 8u30-12u30 en 13u30-17u30.
  • woensdag 8u30-12u30 & in de namiddag enkel op afspraak.
  • vrijdag:  8u30-12u30 en 13u30-17u.
  • zaterdagvoormiddag: op afspraak.

We zijn het ganse jaar door bereikbaar, ook in de verlofperiodes.

Wat maakt ons kantoor uniek?

  • We beschikken over eigen vervangwagens die u bij ongeval gratis ter beschikking worden gesteld.
  • Vlotte schaderegelingen en een dienstverlening om U tegen te zeggen!
  • We maken steeds een vergelijkende studie tussen verschillende maatschappijen en bieden u de beste voorwaarden aan de scherpste premies aan.

Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekerings-
maatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekerings-
situatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Specialist in ùw verzekeringen

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekerings-
oplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. ‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in ùw verzekeringen !